Erdekes hir: Bar itthon nem nagyon jelent meg a mediaban, de a fo hir most igy futtaban telorol?
2011.05 megjelennek a magyarorszagrol is regisztralhato fejlesutoeszkozok
2011 nyaratol mar a fejlesztoi regisztraciok is elni fognak
2011 osze – megjelenik vegre a teljes erteku magyaritott WP7 platform

Mostanában is küzdök azzal, hogy megismerve WP7 készülékemet, azt minél jobban tudjam kihasználni. Ennek kapcsán számos problémával küzdök a WP7 és a vállalati rendszerek kapcsolódása terén, mert a leírások kicsit szegényesek.

Ebben a helyzetben igencsak jól jön, ha az ember érdekes leírásokat, alap definíciókat kaphat a Microsoft-tól. Jelenleg mindenki a Windows Phone 7 frissítésének várásának lázában ég, s közben belefutottam egy alapvető infókat rögzítő cikkekbe.

Windows Phone 7 Guides for IT Professionals

Ebben szerepel egy leírás, ami a frissítési eljárást mutatja be, miképp is kell azt elvégezni:

Windows Phone 7 Device Update_FINAL_122010.pdf

Sok minden érdekességet lehet folyamatosan találni a világhálón, s ezekből számos dologra következtethetünk. Mint WP7 felhasználó én is érdeklődve figyelem a híreket a várható frissítésről, de nem vagyok az ész nélkül frissítők táborának lelkes tagja. E lelkesedésem egyik ellentételezése lehet minden esetben, ha úgy érzem a számomra lényeges változtatást a gyártó rendesen végigtesztelte. Erre lehet jó példa az MS-nél megjelent KB cikk, ami a WP7 frissítésének esetleges buktatóit és azok kezelési módjait írja le. Ezt nézegetve lassan jöhet is az a frissítés… nem?

Article ID: 2484484 – Last Review: January 27, 2011 – Revision: 1.1
Troubleshooting problems during software update for Windows Phone 7

Már nagyon vártam és végre megjött az Amazon hivatalos értesítése, a MarketPlace-ről letölthetem a Kindle Reader-t a WP7-re. Az alkalmazás szerintem teljesen egyezik a WP7 terminológia adta lehetőségekkel, és az eszközön már megszokott funkcionalitásokat is jól portolták. Akinek van Kindle olvasója (accountja) és használ WP7-t annak kötelező az eszköz telepítése. Mosolygó arc

kindleapp_2-240x400