Windows 2008 bejelentésLassan de biztosan halad a világ elõre. Mai nappal megtörtént a Windows Server 2008 hivatalos bejelentése. Ennek kapcsán a Lurdy házban volt egy elõadássorozat és kiállítás, ahol mi is résztvettünk mint kiállítók. Egyre többször elgondolkodom kinek is tartjuk ezeket az elõadásokat, mert nem nagyon látni a tömegben az “igazi” érdeklõdõket, információkért, adatokért meg még kevesebben szólítják meg a kiállítókat. Persze mindenki megnézi a “nagy vasakat” és elálmélkodik egy-egy impozánsabb általa máshol talán nem oly könnyedén látható eszközön, de ennél több nem történik.

Régebben a kiállításokon valódi szakmai élet volt, körbejártak az emberek, megnézték mi is van a másiknál, van-e a fennálló problémáikra másnál megoldás, stb. Tudom, ma már szinte mindenki a neten keresgeti a szükséges megoldásokat, de akkor minek is kellenek ezek az összejövetelek? Én egyre kevésbé tudom a választ… van aki esetleg tudja?

Ja és még valami apróság, Fóti Marci panaszkodott, hogy a hozzáértés szintjét jól jellemzi az alábbi látogatói észrevétel ami a virtuális labor gépei elõtt játszódott ma le:

Megnéztem mi fut a gépeken, de csak XP. Akkor mehetünk is az nekem is van!

Hmm. A gépeken Virtual PC volt rajtuk a Win Srv 2008 és mindenféle egyéb nyalánkság… Szóval kinek is tartjuk ezeket a bemutatókat? Miért is?

1 hozzászólás

  1. Megnéztem a reakciókat a neten. Igen a számomra is fontos emberek valóban sok jót írtak, de akkor is tartom, hogy a résztvevõk egyre kevésbé a valódi döntésközeli emberek. Az elõadások valóban jók és tartalmasak ez biztos.
    Természetesen a résztvevõkkel kapcsolatosan tartom a véleményem, mert sajnos az érdeklõdõk nem igazán voltak érdeklõdõek! Régen ment a kérdezz-feleke és a valódi infókérés. Mára ez megszûnt. Sajnos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*