Régóta alapvetően Microsoft platformon dolgozó emberke vagyok. Sokfelé fejlesztői környezetet használtam, de a fő vonalból adódóan a Visual Studio mindig is fenn volt/van a gépemen (ráadásul általában nem is csak egy verzió, mert ugyebár vannak dolgok amit az újak nem tudnak nem támogatnak és így eltérő verziók is kellenek). Számos munkám viszont a PHP oldalakhoz köt, s így a gépem fenn van természetesen az Eclipse is (számomra ez volt a leginkább kezelhető eszköz a VStudio után, ami nem került extra pénzbe sem, mert fizetősben sem találtam kézreállóbbat). Nemrég frissítettem a gépemet és mint az ilyenkor lenni szokott megálltam és áldoztam időt a használt komponensek újbóli testreszabására, kicsinosítására. Mára már számomra szép és belakott a Win8 startoldala (remélem ez nem fog állandóan szétesni mint a Win7 desktop, ahol számtalanszor építettem újra kis ikonjaim elrendezését).

E frissítés keretében elkezdtem a VisualStudio modulok áttekintését is, és belefutottam egy szép és ígéretesnek tűnő komponensbe a PHP Tools for Visual Studio kiegészítőbe.

phpstartpage

Az eszköz ingyenesen letölthető a VStudio Extension Tools szekciójából. Az eszköz első pislogásra egész hasznosnak tűnik. Megnézem még mélyebben is, és az eredményről beszámolok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*