af_area_selection_static__heroRégóta nézem, hogy a meglévő vázaink mellé még egy váz beszerzése. Ennek kapcsán rendes harc, hogy mennyire kell mindenből a legújabb modell, vagy maradjunk a bevált, ismert eszközöknél. Jelenleg nézem és ha minden jól megy élesben munkán is tesztelhetem a CANON új vázát az EOS 5D Mark III.

Érdekes, hogy amikor először kézbe vettem pont azok a funkciók akadályoztak, amiket eddig annyira vártam: a véletlen elállításokat megakadályozó funkcionalitás. Ez egy kívülről apró, de munka közben számos esetben fontos tudás, hisz nagyon dühítő tud lenni, amikor meló közben a vázon akaratlanul üzemmódot váltok és ezért lesz rossz a kép amit csinálok. Természetesen a váz rengeteg egyéb újdonságot is tartalmaz, az elsőre látható menü módosításától az apró részletekig. Annak érdekében, hogy a vázat és lehetőségeit az ember megismerhesse – ami néhol azért rendes pilóta munka – a CANON szakemberei számos tutorialt készítettek és tettek közzé videó formában.

Ezeket nagyon végig kell nézni, mert ez nem csak egy videó, hanem sok pici az egyes funkciók bemutatásával együtt, és valljuk be van mit tanulni….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*