Amíg a régi Joomla User Group működött folyamatosan rendelkezésre állt egy magyar változatú telepítő, mely telepítéskor azonnal magában hordozta a teljes magyar nyelvi készletet és a minta adatokat. Ez a régi User Group mint tudjuk elhalálozott, és így ezen csomag is elveszett a ködben.

Elsősorban oktatási munkáim során találkozom számos olyan leendő felhasználóval, akiket a magyar nyelvű telepítő után megjelenő angol felület elrettent. Nagy gond az is, hogy ezen felhasználók nem tudnak nekifutni a magyarítások letöltésének és így a rendszert sem tudják könnyen használatba venni.

joomla32huninstallE problémák kezelése érdekében elkészítettem a rendszer telepítő anyagának Magyar változatát. A telepítő jelenleg Beta változatban van, azaz jelenleg csak az üres adatbázis, és egy minta lett lefordítva. A többi megoldást is hamar lefordítom, és azt is közzé teszem.

Joomla_3.2.0-Stable-Full_Package-Hungarian telepítőanyag letöltése

Remélem, ez az apró kiegészítés még könnyebb használhatóságot biztosít majd a leendő felhasználóknak, és magabiztosabban tudják majd használatba venni a rendszert.

Amennyiben bárkinek problémája akad a felhasználás során, vagy pontosabb fordítást tudna adni, jelezze bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*