17. május 2009 · 1 comment · Categories: MS, Windows · Tags: ,

Eljutottunk odáig, hogy nekifutottam és feltettem a Vista utódját gépemre. Aranyos, hogy az MS szerint a tesztelést ne a “produktív” rendszeren végezzük, de véleményem szerint ezt nem nagyon lehet egy szint felett teszt környezetben csinálni.

Első lépésben végigmentem az upgrade procedúra előkészítésén (cseréltem és eltávolítottam programot, meghajtót, stb.) majd nekikezdtem. Jól megírt dolog ez az upgrade és valóban szépen és jól megcsinált mindent, valóban azt és úgy végezte el amit és ahogy kellett.

image

Természetesen nem várhatom az informatikától, hogy minden elsőre jól menjen, így saját kis notimon (Compaq nc6320) miért is működne a Bluetooth driver? Hát nem megy! A driver okés, minden úgy fest, hogy működik, s mégsem. Úgyhogy nekikezdek és vadászok egy használható megoldást erre a kis gondra. Viszont ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, aki még habozik, hogy igenis fusson neki a tesztelésnek és vegye kezelésbe az új rendszert, nézze meg mennyire jót lehetett megint alkotni (hiába az MS-nél ez egy sima egy fordított alapon zajlik :))!

Jó kísérletezést!

1 hozzászólás

  1. Azért vannak olyan rendszerek ahol az ember nem csodálkozik ha működik valami… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*